Terug naar de natuur! Groene koffie!
Dit product betreft de verbeterde versie van de bekende Kaldi II witte (ongebrande) koffie.
Op basis van een deskundige selectie van de mooiste ruwe koffie ter wereld. De groene koffie onderging een volledige natuurlijke en vakkundige bewerking waardoor al de positieve eigenschappen van de vrucht werden behouden. De eveneens aanwezige oligo-elementen, oftewel sporenelementen, zoals ijzer, mangaan, e.d. dragen tevens bij aan een optimale werking van onze lichaamsfuncties.
Groene koffie
De bijzondere bessen van deze koffiestruiken worden al eeuwenlang gedronken om zijn frisse smaak en heilzame werking. Vooral voor de spijsverteringsorganen om de gifstoffen te verdrijven. Het geeft daarnaast voeding aan de organen.
Zuiverende werking van groene koffie
De koffie verandert in de kop van kleur, van lichtgeel naar donkergroen, zoals duidelijk op de verpakking te zien is. Dit is een totaal normaal verschijnsel. Alhoewel het een extract van koffie is heeft de groene koffie in geen geval de smaak van gebrande koffie maar eerder van kruidenthee.
Oorsprong en samenstelling van de groene koffie
Oorsprong: caffea (familie van Rubiaceae)
Gebruikte deel: de bes
Eindproduct: extract van de boon
Organoleptische karakteristiek: poeder van een licht gele kleur, natuurlijke smaak van koffie
Voornaamste samenstelling: cafeïne, oligo-elementen, onder andere mangaan, ijzer in grote hoeveelheid, zink, strontium rubidium, koper.
Houdbaarheid en bereiding van de groene koffie
Houdbaarheid: luchtdicht verpakt is de groene koffie tenminste 12 maanden houdbaar
Bereiding: 2 gram (afgestreken theelepel) per kopje te bereiden met papieren filter zonder chloor. Bij voorkeur een theefilterzakje (T-sac), de doorloop daarvan is beter dan in een koffiefilter.
Gunstige eigenschappen van de groene koffie:
- Draagt bij tot behoud van uw gewicht
- Goed voor het geheugen
- Heeft een positieve invloed op de energie
- Bevordert de spijsvertering en darmfunctie
- Goed voor de chloresterolspiegel
Groene koffie in een klysma
Groene koffie wordt ook gebruikt als spoelvloeistof in een klysma. Bij een klysma zorgt de groene koffie ervoor dat de darm verzorging krijgt. De groene koffie geeft voedingsstoffen af in de darmen die ervoor zorgen dat de darmwand kan herstellen van de behandeling. Gebruik deze daarom als laatste (verzorgende) spoeling. Natuurlijk op lichaamstemperatuur.
Klysmarecept met groene koffie:
1 liter water met 4 maatschepjes (8 gram) koffie goed laten doorkoken in een pan gedurende ongeveer 3 minuten. Daarna 20 minuten laten trekken. Vervolgens filteren en af laten koelen tot lichaamstemperatuur. Giet het nu in het reservoir van de klysmaset.
100% natuurlijk product.
Inhoud: 250g
Meer lezen over gezonde ontlasting